top of page
  • Writer's pictureElvis Pivić

Kompanija Agilitas d.o.o. iz Sarajeva se pridružila Bit Alijansi

Zajednici Bit Alijanse se pridružila kompanija Agilitas iz Sarajeva, a sporazum o pridruživanju su potpisali Tatjana Vučić, izvršna direktorica Bit Alijanse i Elvis Pivić, direktor kompanije Agilitas.


“Izuzetna nam je čast i zadovoljstvo postati članicom Bit Alijanse. Kao domaća konsalting kompanija koja radi i djeluje u segmentu razvoja i unapređenja digitalnih organizacija nadamo se da ćemo zajedno sa Alijansom dati doprinos u unapređenju cjelokupnog IT tržišta, kao i digitalne preduzetničke zajednice u BiH.”- istakao je Pivić.


Tim Agilitasa kombinuje savremene metode kako bi transformisao procese unutar kompanija, a u cilju povećanja agilnosti u kompaniji. Ponosno pomažu u oblikovanju i poboljšanju načina na koji njihovi klijenti strukturiraju i upravljaju svojim poslovanjem.


Zadovoljstvo nam je da u svojim redovima od danas imamo i Agilitas, kompaniju koja svojim profesionalnim uslugama doprinosi razvoju digitalizacije i agilnosti u poslovnom svijetu. Bit Alijansa svakodnevno pokazuje da samo ujedinjeni oko istih ciljeva možemo kreirati bolje okruženje ne samo za IT industriju nego i za kompletnu ekonomiju naše države. Vjerujemo da ćemo kroz zajedničke aktivnosti dati značajan doprinos napretku IT ekosistema u BiH.” – istakla je Tatjana.


Izvor: Bit Alijansa BiH
135 views0 comments

コメント


bottom of page