top of page
  • Writer's pictureElvis Pivić

Bh. startup Mojbrend i na tržištima Hrvatske, Srbije i Crne Gore

Bh. startup www.mojbrend.ba nakon vrlo uspješnog pozicioniranja na domaćem tržištu, proširio je poslovanje na susjedne Hrvatsku, Srbiju i Crnu Goru.


Ova digitalna platforma za autorizovanu online prodaju outlet kolekcija i novih kolekcija odjeće, aksesoara i obuće poznatih modnih brendova: US POLO ASNN., Cacharel, Tommy Hilfiger, Calvin Klein Jeans, DIESEL, Replay i Trussardi, dokazala je da je svaka kriza ujedno i prilika, te je u vrijeme pandemije ostvarila značajne rezultate koji su joj omogućili razvoj poslovanja.

Ljubitelji velikih svjetskih brandova iz Hrvatske, Srbije i Crne gore svoje omiljene proizvode od sada će moći pronaći na platformama www.mojbrend.hr, www.mojbrend.co.rs i www.mojbrend.me.

Naglašavajući da se radi o projektu koji je spoj mode i inovacije putem digitalne prodaje, Brend menadžer za BiH Ema Avdić istakla je da platforma nudi sigurnu kupovinu u samo par jednostavnih klikova, uz brzu dostavu u roku od 24-48 sati od trenutka narudžbe i plaćanje pouzećem.

"Povjerenje je ključ našeg poslovanja. Svim našim kupcima u slučaju bilo kakvog nezadovoljstva nudimo opciju povrata novca u iznosu od 100% u slučaju da žele napraviti povrat kupljenih artikala u roku od 60 dana. Također, kao dodatni vid povjerenja, troškovi povrata su besplatni", navela je Avdić te posebno naglasila dvadesetčetverosatnu podršku koja je na usluzi svim korisnicima za sva pitanja i sugestije.

Startup Mojbrend zvanični je zastupnik svjetskih brendova putem partnerstava sa franšizerima, a svi proizvodi dostupni su na jednom mjestu. Ovaj startup, ujedno je i pozitivna priča razvoja ženskog poduzetništva u dominantno muškom biznis svijetu, a regionalni uspjeh u vrijeme pandemije daje dodatnu snagu ovoj priči. Uz Mojbrend.ba webshop budite u trendu, ali ostanite jedinstveni i kupujte pametno.



26 views0 comments
bottom of page